Timmerman (ZZP)

Wil jij een erg veelzijdige baan waarin je alle aspecten leert binnen jouw vakgebied? Als Timmerman word je opgeleid tot allround timmerman. Samen met je andere collega's bouw je namelijk complete woningen. 

 


Functieomschrijving

Voor  onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een timmermannen. Je komt te werken in een klein team van ervaren vakmensen die hun vak verstaan. In deze functie zijn er dan ook veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Het bedrijf verricht veel werkzaamheden voor particulieren/woningbouw. Hierbij kan je denken aan het plaatsen van wanden, aftimmeren en onderhoud aan  panden plegen. Het werkgebied is met name regio Zeeland/Zuid Holland. Dit betekent dat je projectmatig op veel verschillende plekken komt waar je de verbouwing of onderhoud klussen uitvoert. Het leuke is dat het over het algemeen kortdurende klussen zijn, waardoor je veel afwisseling hebt.

Ben jij een zelfstandige timmerman en ben jij op zoek naar een werkomgeving voor langere tijd in een klein team. En voel jij je verantwoordelijk en ben je pro-actief, dan kan jij bij deze opdrachtgever voor langere tijd vooruit.


Functie-eisen

  • Ervaring als timmerman of zeer handige Harrie
  • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer
  • VCA
  • Voor langere duur beschikbaar
  • Collegiaal en graag samen willen werken
  • Zelfstandig kunnen werken

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons gaat werken, kun je het volgende verwachten:

  • Een bruto maandloon van €2000 tot €2400.
  • Vaste aanstelling
  • Een werkgever die altijd voor zijn werknemers klaarstaat.  

Solliciteren voor deze functie

Ten eerste super leuk dat u wilt solliciteren naar de functie Timmerman . Na het ontvangen van uw gegevens nemen we zo snel mogelijk contact op.

We bellen u op om kennis te maken en een afspraak in te plannen op kantoor.
Tijdens het eerste gesprek bekijken we de mogelijkheden en gaan we door eventuele vragen. Kunnen we het eens worden met elkaar? Dan is het een kwestie van alleen nog een krabbeltje en u kunt aan de slag! Welkom bij ons team.

Solliciteer vandaag nog op de website of stuur een mail op info@allrounddetach.nl. Ook kunt u voor eventuele vragen een Whatsapp bericht sturen naar 0648631040.

 

 

 

 

Vragen? Wij horen het graag!