Onze dienstverlening bestaat uit een aantal mogelijkheden. Wellicht zoek je iemand voor een tijdelijke klus vanwege extra drukte of ziektevervanging. Misschien is er sprake van groei van het bedrijf of vertrekt er een medewerker waardoor er een vacature ontstaat. Wij kunnen je hierin bijstaan en adviseren. Onderstaand een overzicht van onze dienstverlening en de definities van deze termen.

Detacheren

Op zoek naar een medewerker die voor langere tijd bij je komt werken, maar zie je de administratie die hierbij komt kijken niet zitten? Dan is detachering via Allround Detach zeeland de ideale oplossing! Met detacheren is er sprake van een vaste urenomvang en een bepaalde periode. Op die manier krijgt de medewerker ook zekerheid en zal zich minder snel oriënteren op een andere werkomgeving.

Wij gaan voor jouw bedrijf op zoek gaan naar de geschikte kandidaat. De medewerker komt dan bij ons in dienst, maar wordt op jouw bedrijf ingezet. Allround Detach zeeland neemt hierbij het werkgeverschap voor haar rekening. Als opdrachtgever betaal je alleen het uurtarief voor de daadwerkelijk gewerkte/overeengekomen uren.

Al onze uurtarieven zijn inclusief vakantiegeld, vakantiedagen ziekterisico, feestdagvergoeding en transitievergoeding. Maatwerk hierin is altijd bespreekbaar.

Ben je al overtuigd van de mogelijkheden van Detachering via Allround Detach zeeland of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer!

 

Uitzenden

Bij Allround Detach zeeland kun je medewerkers inhuren voor een tijdelijke periode maar ook voor lange tijd. Heb je te maken met ziekte, vakantie, seizoenspieken, drukke periodes of uitbreiding van het bedrijf?  Wij selecteren de juiste kandidaat en zorgen voor een volledige loonadministratie. Hierdoor ben jij als opdrachtgever volledig gevrijwaard voor alle werkgeversrisico’s. Door onze jarenlange ervaring, kennis en doorzettingsvermogen zijn wij in staat de juiste kandidaat te vinden die past binnen je bedrijf. Je hoeft dus nergens naar om te kijken en kunt je richten op het bedrijf.

Om de juiste match te maken zullen we samen in gesprek gaan om te inventariseren wat voor jou belangrijk is bij het aantrekken van een nieuwe medewerker. Daarnaast is het voor de kandidaat belangrijk te weten bij wat voor bedrijf hij of zij terecht komt. Denk hierbij aan cultuur, aantal collega’s, type bedrijf en plek binnen het bedrijf.

Onze flexibele medewerkers zijn gewend om zich de materie snel eigen te maken aangezien ze veelal vaker hebben gewerkt als uitzendmedewerker. Dit scheelt inwerktijd en zorgt ervoor dat de medewerker snel zijn weg vindt binnen het bedrijf.

 

 

Werving en Selectie

Ben je op zoek naar een medewerker voor jouw bedrijf, maar ontbreekt het aan tijd om de juiste kandidaat te vinden? Dan is het mogelijk dat Allround Detach zeeland de gehele werving en selectie voor zijn rekening neemt en dat jij als opdrachtgever de medewerker gelijk rechtstreeks in dienst neemt. Wij maken dan vooraf duidelijke afspraken over de vergoeding die Allround Detach zeeland voor zijn inzet in rekening gaat brengen. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis zijn wij in staat om de juiste kandidaat voor jouw bedrijf te vinden. Hoe wij dit doen?

Door met jou in gesprek te gaan kunnen we een goed profiel samenstellen, waarna we ons uitgebreide netwerk inzetten en de vacature via diverse kanalen zullen uitzetten. Bij het opstellen van dit profiel kijken wij bijvoorbeeld naar zaken als opleidingsniveau, werkplek binnen de organisatie, functie-eisen en persoonlijkheid. Een persoonlijkheidstest behoort in dit traject ook tot de mogelijkheden.

In de selectiefase zullen we actief kandidaten benaderen en selecteren en volgen er intakegesprekken. Uiteindelijk zullen wij de geschikte kandidaten aan je voorleggen.

Geïnteresseerd in Werving&Selectie via Allround Detach zeeland? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij je langs!